Servicii complementare

Orientare in cariera

  • Serviciul este adresat in egala masura debutantilor si profesioniştilor cu experienţă care doresc sa fie indrumati catre o cariera profesionala adecvata tipului lor de personalitate sau sa faca o schimbare radicala de cariera. Consultantii nostri evalueaza fiecare solicitant (prin teste de personalitate, inteligenta, aptitudini, interese si motivaţie) si ii vor recomanda posturi, domenii de activitate si/sau companii adecvate inzestrarii sau optiunilor sale. Serviciul include, de asemenea, tehnici de promovare a propriei candidaturi si simulari de interviu cu angajatorul.

Evaluarea performantelor

  • Evaluarea top-down se aplică unidirecţional de la nivelurile superioare de management catre personalul de executie. Evaluarea bottom-up opereaza  în sens invers si vizeaza evaluarea managerilor de catre propriii subordonati. Feedback-ul 360 ° se aplică omnidirecţional de la manageri la subordonaţi şi invers, precum şi între colegi din acelasi nivel ierarhic. Indiferent de forma pe care o imbraca, evaluarea performantelor angajatilor justifica alocarea diferentiata a salariilor, (re)organziarea activitatii si a structurii de personal a companiei ori alocarea de resurse pentru formare profesionala. 

Salarizarea

  • Salarizarea este in cele mai multe cazuri un serviciu conex leasingului de personal, insa poate fi instrumentata si ca serviciu de sine statator adresat companiilor care urmaresc eficientizarea activitatii lor administrative. Aportul nostru include nu doar calculul si plata salariilor si a impozitelor aferente, ci si achizitia elementelor care compun pachetul de compensatii si beneficii. In plus, oferim asistenta pentru elaborarea de scheme remunerative personalizate si avantajoase fiscal.

Studii salariale

  • In sprijinul companiilor interesate sa-si actualizeze politicile salariale pentru a putea atrage sau retine angajati valorosi, realizam studii salariale pe industrii, categorii de posturi sau regiuni geografice. Studiile pot fi standardizate sau integral customizate in functie de prioritatile sau interesele fiecarui client. În realizarea acestora colaboram cu o companie specializata in cercetare de piata.

Studii de benchmarking

  • Serviciul este adresat companiilor straine care intentioneaza sa intre pe piaţa romaneasca şi au nevoie de asistenta in armonizarea operaţiunilor lor cu legislatia muncii si cu practicile competitorilor locali in ceea ce priveste relatiile de munca, resursele de personal calificat din piata sau nivelul salarial practicat in anumite domenii de activitate.

Managementul documentelor

  • Serviciul constă în digitalizarea şi arhivarea documentelor si este adresat predilect companiilor care implementeaza aplicatii informatce integrate (ERP, programe de contabilitate etc) precum si companiilor din domeniul BPO furnizoare de servicii remote pentru clientii lor. In acest scop utilizam un echipament automat de scanare şi arhivare care confera intregului proces rapiditate si acuratete.

 

Contactati-ne