Conditii de utilizare a site-ului

Preambul
Bine ati venit pe site-ul www.a1-recruitment.ro. Acesta este proprietatea companiei A1 Recruitment & Temporary Employment SRL. Scopul acestui site este de a prezenta serviciile noastre tuturor companiilor interesate de externalizarea proceselor HR precum si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. Accesul pe site si utilizarea de către dumneavoastră a conţinutului acestuia va confera statutul de Utilizator, respectiv persoana care acceseaza site-ul in scopuri private sau profesionale si care accepta si se obliga sa respecte Conditiile de utilizare a site-ului precum si toate prevederile legale incidente.

Continutul site-ului
Prezentul site include texte, grafica, baze de date, software, logo-uri, fotografii, date de contact, reclame etc care constituie continutul site-ului. Toate informatiile sunt puse la dispozitia Utilizatorului in mod gratuit. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut cu exceptia celor prevazute la punctul 2 din Conditiile de utilizare, fara permisiunea scrisa a proprietarului site-ului.

Dreptul de proprietate intelectuala
Compania A1 Recruitment & Temporary Employment SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra site-ului, fiind protejata prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Utilizatorii acestui site au dreptul de a descarca, salva, imprima sau copia parti ale continutului acestui site doar in interes personal si necomercial, fara a deteriora continutul original al site-ului si fara a distribui sau publica pe alte site-uri web intregul continut sau doar o parte a acestuia. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii si atrage sanctiunile in vigoare.

Modificarea si rearanjarea continutului acestui site reprezinta dreptul exclusiv al A1 Recruitment & Temporary Employment SRL, drept protejat de legile in vigoare. A1 Recruitment & Temporary Employment SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment, fara avizarea prealabila a Utilizatorilor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri.

Link-uri catre alte site-uri
Site-ul contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea A1 Recruitment & Temporary Employment SRL sau operate de o terta parte. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca le veti considera utile. A1 Recruitment & Temporary Employment SRL nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de utlizare ale site-uri-lor operate de terte parti si isi declina orice raspundere daca acestea:
- sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
- incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
- nu ofera o securitate adecvata a datelor personale;
- contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
- sunt licentioase.

Accesul pe serverele de date
Accesul neautorizat al oricarui Utilizator pe serverele de date/mail care apartin sau sunt inchiriate de catre A1 Recruitment & Temporary Employment SRL este strict interzis si constituie infractiune care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Protectia datelor cu caracter personal
Prin completarea si transmiterea formularelor publicate pe acest site prin care va sunt solicitate datele personale (ex: formular de abonare la newsletter, formular de contact, survey sau formular de transmitere a CV-ului si/sau a scrisorii de intentie etc) sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra de catre A1 Recruitment & Temporary Employment SRL in scopul infomarii sau al promovarii candidaturii dumneavoastra.

Datele obtinute prin intermediul formularelor gazduite pe acest site vor fi tratate cu confidentialitate si vor fi utilizate doar in scopul declarat: informare prin  newsletter si survey, marketing prin formular de contact si promovarea candidaturii prin formular de transmitere a CV-ului. Conform legii, A1 Recruitment & Temporary Employment SRL poate dezvalui aceste date persoanelor sau institutiilor indrituite sa le solicite.

A1 Recruitment & Temporary Employment SRL este Operator de date cu catacter personal autorizata de ANSPDCP si inregistrat la nr. 22202 / 17.02.2012. A1 Recruitment & Temporary Employment SRL are dreptul de a utiliza informatiile cu caracter personal in conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform legii 677/2001, aveti dreptul de acces gratuit (dar nu mai mult de o data pe an) la datele dumneavoastra, printr-o cerere scrisa, datata si semnata adresata A1 Recruitment & Temporary Employment SRL. Aveti, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor dumneavoastra. solicitand rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus puteti, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii. De asemenea, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Pentru utilizarea serviciilor oferite de acest site web sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si sa actualizati datele de inregistrare ori de cate ori este necesar. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, A1 Recruitment & Temporary Employment SRL isi rezerva dreptul de a sterge datele dumneavoastra si de a va restrictiona accesul la serviciile site-ului..

Confidentialitate
Utilizand acest site va angajati sa mentineti confidentialitatea informatiilor primite de la A1 Recruitment & Temporary Employment SRL ca raspuns la solicitarile  dumneavoastra transmise prin intermediul formularului de contact de pe site sau direct, la adresa de email a companiei afisata pe site (cereri de oferta, brosura, alte cereri).

Restrictionarea accesului pe site
A1 Recruitment & Temporary Employment SRL poate restrictiona dreptul utilizatorilor legali ai site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau, in alt mod contravine legii. Compania va coopera cu autoritatile care aplica legea si care solicita companiei sa dezvaluie identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale.

Exonerarea de raspundere
A1 Recruitment & Temporary Employment SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Conditiilor de utilizare a site-ului. A1 Recruitment & Temporary Employment SRL nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. Compania nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii temporare a site-ului, nici pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.
Totodata, compania nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

Despagubiri
A1 Recruitment & Temporary Employment SRL isi rezerva dreptul de a da in judecata si de a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament.

Legislatia aplicabila si jurisdictia
Aceste Conditii de utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Orice disputa generata de sau in legatura cu prevederile Conditiilor de utilzare sau cu continutul site-ului va fi adresata instantelor competente din Romania care vor avea jurisdictie exclusiva asupra acestora.