Joburi recente [toate joburile]

Candidati

  • G.F., barbat, 39 ani, resident in Bucuresti, economist cu peste 5 ani de experienta in domeniul bancar ca Risk Manager

Urmariti-ne si pe:

Joburi disponibile

Lucrator gestionar in depozit de produse farmaceutice, Bucuresti
Contract pe durata determinata, program part-time (40-50 ore/luna), salariu fix, bonus, bonuri de masa.
Data publicarii: 03 Apr. 2014
Inginer service aparatura de laborator in Cluj
Asigura suport tehnic post-vanzare: instalarea, configurarea si punerea in functiune a echipamentelor, stabilirea necesarului de consumabile si piese de schimb, reparatii.
Data publicarii: 03 Apr. 2014
Buldoexcavatoristi in Germania
Buldoexcavatoristi in Germania pentru firma de constructii specializata in lucrari de demolare cu jet de apa.
Data publicarii: 27 Ian. 2014
Ingineri/ operatori chimisti in Germania
Ingineri/ operatori chimisti in Germania pentru fabrica de adezivi si produse chimice speciale.
Data publicarii: 27 Ian. 2014
Stivuitoristi in Germania
Stivuitoristi in Germania pentru companie de servicii logistice.
Data publicarii: 27 Ian. 2014
Asistent Front Desk
Asistent Front Desk pentru companie germana furnizoare de servicii de property management. Postul este locat in Bucuresti.
Data publicarii: 18 Nov. 2013
Macelari/transatori calificati in Irlanda
Macelari/transatori calificati in Irlanda pentru fabrica de procesare a carnii de vita. Contactul de munca se incheie cu angajatorul irlandez pe o perioada de un an. Se ofera 12 euro/ora, cazare si transport.
Data publicarii: 18 Nov. 2013
Asistent achizitii
Asistent achizitii pentru companie internationala de retail cu poduse cosmetice. Realizeaza analize de achizitii si vanzari pe categorii de produse, rapoarte de stocuri si evaluari de rentabilitate a promotiilor.
Data publicarii: 18 Nov. 2013
Reprezentant vanzari echipamente medicale
Vinde echipamente si consumabilele aferente pentru cardiologie, imagistica medicala si ATI. Gestioneaza un portofoliu de clienti nationali (spitale de stat si private) si are obiective lunare de vanzari.
Data publicarii: 02 Iul. 2013
Manager medical
Coordoneaza si interpreteaza corect studiile clinice, realizeaza continutul materialelor de promovare a medicamentelor si participa la instruirea reprezentantilor medicali.
Data publicarii: 02 Iul. 2013
Sef sectie productie
Coordoneaza fluxul tehnologic, operatorii si utilajele. Participa la planificarea productiei, raporteaza directorului de productie statusului comenzilor, asigura indicatori optimi de productivitate.
Data publicarii: 02 Iul. 2013
Specialist achizitii consumabile tipografice
Recruteaza noi furnizori externi de consumabile tipografice sau flexografice si negociaza conditiile comerciale.
Data publicarii: 02 Iul. 2013
Contabil furnizori
Inregistreaza facturile de achizitii marfuri si servicii emise de furnizori interni si externi, intocmeste scadentarul facturilor, inregistreaza platile in contabilitate, reconciliaza lunar conturile de furnizori din balanta.
Data publicarii: 02 Iul. 2013
Stivuitorist autorizat ISCIR
Stivuitorist autorizat ISCIR pentru depozit logistic din Bucuresti. Lucreaza cu stivuitor diesel cu incarcare frontala, cu transpaleti, echipamente de cantarire si scanare. Autorizatia vizata la zi este obligatorie.
Data publicarii: 02 Iul. 2013
Tamplar pal
Tamplar pal cu experienta pentru fabrica de mobilier din Ploiesti. Proiecteaza, debiteaza si asambleaza componente mobilier. Se lucreaza in flux. Ocazional, transporta si monteaza mobilierul la client.
Data publicarii: 02 Iul. 2013
Casier/ Lucrator commercial
Intampina si consiliaza clientii magazinului. Aprovizioneaza magazinul cu produse din depozitul anexat. Aranjeaza produsele in magazin si decoreaza vitrina. Opereaza la casa de marcat. Post locat in Bucuresti.
Data publicarii: 07 Aug. 2012
Asistent vanzari
Economist cu experienta in analiza de indicatori de vanzari si cunostinte de marketing. Monitorizeaza derularea contractelor comerciale cu clientii din statele UE.
Data publicarii: 03 Aug. 2012
Consultant vanzari software
Consultant vanzari B2B cu experienta, conectat cu mediul de business local. Promoveaza si vinde aplicatii de tip ERP si BI.
Data publicarii: 08 Mai 2012
Controlor financiar
Controlor/ analist financiar sau specialist raportare cu minim 3 ani experienta. Analizeaza evolutia financiara a unei fabrici de ambalaje si elaboreaza rapoarte pentru HQ.
Data publicarii: 08 Mai 2012
Inginer chimist tehnolog
Inginer cu minim 2 ani de experienta in productie bon-food. Organizeaza si controleaza fluxul tehnologic al unei fabrici de ambalaje flexibile.
Data publicarii: 08 Mai 2012